-67%

Очила за зголемување

1,375.00 ден 460.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Вршењето на секојдневните задачи може да претставува голем проблем, особено ако имате потешкотии при гледање на помалите предмети. Гледајте ги предметите појасно и поголемо со помош на очилата за зголемување! Употребата на лупа честопати претставува проблем бидејќи не можете да ги завршите задачите со две раце.

  • Очилата за зголемување ги олеснуваат секојдневните задачи – совршени се за вашите хобиња, читање и слично.
  • До 160% зголемување, лесно може да ги поставите врз очилата со диоптер.
  • Направени се со висококвалитетни леќи што ги прави совршени за шиење, ракотворење, читање и слично.
  • Направени се од флексибилен и лесен материјал што не предизвикува проблеми и при подолго носење.
  • Особено се погодни за лица над 45 годишна возраст кои имаат проблеми со гледање на ситни детали
  • Комплетно безбедни за вашите очи!

Категории: ,