-52%

Обелувач на заби

780.00 ден 375.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Белеењето на забите со системот WhiteSmile е иновативен метод, кој ги пренесува избелувачките процедури од стоматолшката ординација во домот. Активната состојка на системот е 10% карбамид пероксид.Тоа е истата состојка, која стоматолозите ја користат при скапите процедури на белеeње. Состојката има силен избелувачкии антибактериски ефект. Системот Whitelight ги содржи сите предности нанормалната ласерска процедура за белеeње на забите, со што истовремено е поефективен, со подостапна цена, привлечен надворешен изглед и лесен за употреба.

Прочистува од:

  • Цигари
  • Вино
  • Кафе
  • Пакетот вклучува 5 различни видови на чистење.