-38%

Nova Пегла за коса 2 во 1

1,056.00 ден 652.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Nova 2 во 1 сет за исправување и навиткување на коса. Вашата коса ќе изгледа одлично со NOVA 2 во 1 сет за исправување и навиткување на коса. Наједноставен начин за виткање или исправување на вашата коса за најкратко време.

 • Нано керамичка облога
 • 5 степени на подесување на температура (120-200°C)
 • За сите типови на коса
 • PTC греач кој брзо се загрева
 • Не се лепи за косата
 • 2 во 1 сет за исправување и навиткување на коса
 • Керамички плочи и цилиндар
 • Светло сшто индицира уклучување и исклучување
 • Напојување со А 100% анти шок дел
 • Брзо загревање
 • Дел за исправување и навиткување на косата
 • 26mm дијаметар
 • Димензии: (300mm)
 • A/C 230V 50Hz
 • Автоматско исклучување
 •  Моќност: 45W
 • Температура до: 200℃
 • 5 нивоа на подесување на температура (120-200°C)
 • За сите типови на коса