-57%

Nova машинка за пострижување

863.00 ден 369.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Безжична машинка за потстрижување од брендот Nova.

  • Подесива по висина од 0.5mm до 4mm.
  • Одлична за обликување на вашата брада и за потстрижување.

Карактеристики:

  • Моќен мотор до 5000rpm.
  • Автономна работа до 2 часа.
  • Подесивост од 0.5mm до 4mm.

Продуктот содржи:

  • Машинка.
  • Додаток за висина.
  • Средство за подмачкување од 5ml.
  • Четка за чистење.
  • Кабел за полнење.