-54%

Nova дигитална пегла 3 во 1

1,496.00 ден 694.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Постигнете ги резултатите дома, како тукушто излезени од фризерски салон со Nova дигиталната подесувачка пегла за коса 3 во 1. -3 во 1 и тостерка и пегла и електрично фигаро.
Овој елегантен и стилски комплет за убавина со напредни функции кои ќе ја исправи вашата коса во исто време и ќе ја навитка.

  • Електрично напојување.
  • Ќерамички слој кој ја штити вашата од големата температура.
  • Грејач на РТС.
  • Контрола на температурата од 200 степени.
  • 110V-220V-50 / 60HZ 35W.
  • Индикатор за моќност.
  • 360 степена струја.