-46%

Мултифункционална 8-во-1 прскалка

835.00 ден 450.00 ден

Особини:
  • 3-насочна контрола на текот на водата
  • Целосно прилагодлива прскалка со 8 режими
  • Може да се користи за наводнување на цвеќиња.
  • Исчистете ги нечистотиите од вашиот двор, скали и олуци.
  • Одлично за перење на вашето возило.
  • Вградениот сад за детергент автоматски го меша детергентот со водата.
  • Ја комбинира моќноста на машините за перење под притисок со обичното црево за ваша погодност.