-12%
ingco

Мултифункционален рачен алат

398.00 ден 350.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Нож
  • Отворач за конзерви
  • Штрафцигер крстач
  • Прав пила
  • Турпија
  • Ножици
Шифра: HMFK 8158 Категории: ,