-73%

Мултифункционален масажер за врат и тело

6,500.00 ден 1,760.00 ден

ЛЕТНИ ПОПУСТИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Мултифункционалниот масажер има 4 ротирачки делови кои ги намалуваат болките, затегнатоста во мускулите и болките во телоот. При секоја сесија на масирање, ротирачките делови автоматаски ја менуваат насоката со цел да се постигне најдобар резултат.

Функцијата за греење дополнително ја зголемува интензивноста на масажата, и притоа ви помага да се релаксирате со засилување на циркулацијата. Се што треба да направите е да седнете и да го притиснете копчето за вклучување, а потоа едноставно уживајте!

Може да се користи на: врат, грб, струк, абдомен, нозе, раце.