-51%

Моќен урагански чистач за плочки

2,750.00 ден 1,350.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Чистењето на нечистотиите од бањата никогаш не било полесно! Не е потребно да се преморувате при чистењето за да добиете совршени резултати. Моќниот урагански чистач ги отстранува мувлата, нечистотиите и остатоците од бигор за само неколку секунди – без користење на тешки хемикалии.

Звучни премногу добро за да е вистинито? Но, откако ќе го испробате нема да се вратите на четкањето со сунѓер. И бидејќи е безжичен, можете да го користите кога сакате и каде сакате – внатре или надвор!

Особини:

  • Безжична работа што овозможува лесно чистење на вашата када, туш, плочки за блескав резултат
  • Вградена батерија
  • Ротира 300 пати во минута – неверојатно лесно ги отстранува остатоците од бигор, дамките од вода и останатите нечистотии без хемикалии
  • Заборавете на грубите хемикалии и средства за чистење
  • Флексибилните влакна на четките навлегуваат и во најтесните отвори за темелно чистење
  • Доаѓа со 3 различни четки
  • Доволно моќен за внатрешна и надворешна употреба