-52%

Моќен чистач за заби

660.00 ден 316.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Чувајте ги вашите заби секој ден чисти на брз и практичен начин со моќниот чистач за заби.Брзиот и лесен бежичен дизајн совршено ги остранува остатоците од храна.Препорачливо е за деца и возрасни, користете го секој ден за да ги одржувате вашите заби чисти.