-66%

Модерни очила за ноќно гледање

1,562.00 ден 535.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Овие очила од поликарбонат се направени да се користат од утро до вечер, без разлика на временските и атмосферските услови што вообичаено го отежнуваат возењето.
  • Направени се од поликарбонат според стандарди за безбедносни очила и спортски додатоци.
  • Специјалниот слој на стаклата значително го намалуваат одблесокот од возилата, особено ако возите навечер.
  • Без разлика дали возите, читате или спортувате, овие уникатни очила ви даваат сосема ново искуство.
  • Стилската и модерна рамка ви овозможува да ги носите секогаш и насекаде, а притоа ви нуди највисока безбедност при возењето.
  • Отпорни се на удари и оштетување благодарение на специјалниот поликарбонат што се користи при изработка.
  • 100% заштита од UVA/UVB.