-54%

Модерен организер (за 12 пара чевли)

1,430.00 ден 653.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Високо квалитетен монтажен организер за 12 пара чевли, компактен за секоја просторија со модерен дизајн и врвен квалитет.

  • Уредете го вашиот предсобен простор со овој модерен и компактен организер.
  • Заштедува простор
  • Модерен изглед
  • Лесна монтажа
  • Врвен квалитет
  • Лесен за чистење
  • Долготраен