-3%

Мини тостер

960.00 ден 928.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Моќност: 750w

  • Светлосен индикатор On/Ready
  • Термоизолациски рачки
  • Нелеплива подлога
  • Нелизгачка површина