-34%

Мини пегла за коса

650.00 ден 427.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Мини пегла за коса која ќе ви ги реши проблемите со вашата неуредна коса на брз и ефикасен начин, ова е вистинскиот избор доколку штедите на простор во вашиот патен багаж.

  • Направена е од високо-квалитетни керамички плочки кои ви ја заштитуваат косата од оштетувања.