-48%

Микрофибер (спреј џогер)

1,540.00 ден 808.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Чистете квалитетно со еден од најдобрите џогери на пазарот. Иновативниот, револуционерен и ергономски дизајн овозможува да чистите без мака и напор. Основата со микрофибер крпа која ротира 360° ке ги исчисти и најситните нечистотии, и заборавете на недостапни места, со џогерот ке ги поминете сите површини. Композитната рачка ја има цврстината а е исклучително лесна и плус има мека нелизгава облога за држење со што нема да си ги изморите рацете, а со целосната флексибилност горе-долу и 360° ке ги избегнете болките во половината и грбот.

  • Џогерот е погоден за сите можни површини (паркет,ламинат,плочки,мермер,линолеум)
  • Компактност и цврстина
  • 360° движење
  • Нелизгава облога на рачката
  • Микрофибер крпа
  • Резервоар за средство
  • Ергономска дршка со прскалка

Продуктот содржи:

  • Ергономска рачка со прскалка
  • Микрофибер крпа
  • Резервоар за течност