-33%

Мидер за истакнување на задникот

890.00 ден 599.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Мидер со висок струк кој го обвива целосно делот на абдоменот и го истакнува задникот.