-27%
michelin

Michelin Super шампон 1 л.

300.00 ден 219.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin Super шампон за автомобил.
Со едно капаче од 15мл растварате 5 литра вода!

 

MICHELIN Шампон за автомобили од 1 литар.

Концентрирана формула.

Ги отстранува сите нечистотии дури и бубачки.

 

Произведено по REACH стандард.

Произведено во ЕУ.

Начин на користење вметнат на етикетата.