michelin

Michelin Rainforce хибриден универзален брисач (Повеќе димензии)

575.00 ден699.00 ден

Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin Rainforce универзалниот брисач се одликува по екслузивната технологија smart-flex која овозможува брисачот да се приспособи на сите ветрпобрански стакла.

Изработени се од мешавина на графитна гума, со која гарантираат долготрајност и врви перформанси.

Лесни за инсталација и со системот EZ-lock се погодни за сите автомобили.