-29%
michelin

Michelin Дигитален компресор за гуми (12V)

3,200.00 ден 2,267.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Висококвалитетен дигитален компресор за гуми од брендот Michelin