-29%
michelin

Michelin DE-ICER одмрзнувач на стакло 500 мл.

350.00 ден 250.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin одмрзнувач на стакло 500 мл. за температури до – 40C

Michelin De-Icer – ефективно го отстранува мразот од ветробранското стакло за време на зимскиот период.

Лесно и едноставно за употреба преку специјалната формула која го одложува повторното формирање на мразот во студениот временски период.

Не ги оштетува брисачите и браниците на шофершајбната.