-28%
michelin

Michelin Bib mini освежувач во шише 5ml

250.00 ден 180.00 ден

Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin освежувач  Bib mini во шише

Премиум освежувач

Освежителен мирис

Идеален за користење во автомобил.

Долготрајност до 6 недели.

Производот е достапен во 4 Мирисни ноти:

  • Vanila
  • Ocean Fresh
  • Bubble gum
  • Sport