-20%
michelin

Michelin 3 во 1 чистач и регенератор за кожа 250мл.

396.00 ден 318.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Средство за чистење и регенерирање на кожата 3 во 1 на Michelin.
Заштите ја важата кожа од пукнатини, не само во вашиот автомобил, ова средство на Michelin, може да се користи и за домашен мебел.