-23%
michelin

Michelin 3D Bib Човече освежувач

220.00 ден 169.00 ден

Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin освежувач/мирис 3d Bib човече за автомобил.

Производот е достапен во 4 Мирисни ноти:

  • Cherry
  • Ocean Fresh
  • Lilac
  • Sport

Освежителен мирис

Идеален за користење во автомобил.

Долготрајност до 6 недели.