-18%
michelin

Michelin шампон и восок 250 мл.

220.00 ден 180.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin шампон и восок за совршено отстранување на нечистотијата, дамките и микробите на вашето возило и гуми.