-27%
michelin

Michelin – чистач на фелни 650 мл.

390.00 ден 283.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin – чистач на фелни без киселина и PH избалансирана формула.

Ги намалува трагите на лакот на тркалата, ја минимизира корозијата и е безбеден за сите типови на тркала.

Овој продукт успешно ги отстранува остатоците од катранот, солта и калта.