-13%
michelin

Michelin Четка за фелни 28cm

430.00 ден 373.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin четка за фелни 28cm.

Дршката е изработена од гуменизирана пластика.

Произведено во ЕУ