-23%
michelin

Michelin средство за чистење на пластика 650 мл.

398.00 ден 305.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

MICHELIN Dash & Trim средство за одржување на пластика.

Michelin  средсво за одржување пластика

Ја обновува и заштитува пластиката во вашето возило.

Се добива фабрички сјај на пластиката.

Анти статик дејство.

Остава пријатен мирис.

 

Произведено по REACH стандард.

Произведено во ЕУ.

Начин на користење вметнат на етикетата.