-10%
michelin

Michelin средство за одржување на гуми 650 мл.

420.00 ден 379.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Michelin средство за одржување на гуми

MICHELIN Instant Tyre Dressing ја прави вашата гума да свети со напредна мешавина од силиконска емулзија, која обезбедува долготраен ефект и давајќи им на вашите гуми нов сјај на нивниот изглед.