-19%
michelin

Michelin спреј за сјајни гуми (aerosol) 520ml

490.00 ден 399.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Дава моментално сјај на гумите кој трае до 4 недели.

Ја штити гумата од надворешните влијанија .

Едноставно за нанесување.

No-fling формула.

Антистатичко дејство.

 

Единствена Michelin формула

Произведено REACH стандарт.

Произведено во ЕУ.