michelin

Michelin Сет раткапни модел CALIBER BIC (повеќе димензии)

1,909.00 ден2,396.00 ден

Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн.

Изработени од висококвалитетна ABS пластика.

Едноставни за монтирање.

Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина.

Едноставни за одржување.

 

Произведени во Еу