michelin

Michelin Сет раткапни модел 42 NARDO сребрен (повеќе димензии)

1,470.00 ден1,934.00 ден

Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн.

Изработени од висококвалитетна ABS пластика.

Едноставни за монтирање.

Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина.

Едноставни за одржување.

Произведени во Еу

Фабрички квалитет.