-28%
michelin

Michelin Сет од 4 All Season универзални гумени патосници (PVC)

1,390.00 ден 999.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Универзални all season патосници дизајнирани да пасуваат на повеќето автомобили, сув и комбиња.

Премиум квалитет