-32%
michelin

Michelin Сет од 4 гумени патосници flex lines

1,850.00 ден 1,250.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Универзални патосници дизајнирани да пасуваат на повеќето автомобили, сув и комбиња.