-29%
michelin

Michelin пенкало за гребаници 4ml

1,100.00 ден 781.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin пенкало за поправка на гребаници.

Едноставно за користење.

Погодно за сите бои.