-20%
michelin

Michelin Моментална поправка на гума 500ml

1,120.00 ден 891.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Michelin итна поправка на гума.
Не ви се потребни никакви дополнителни алатки, само напунете ја гумата и продолжете.