-24%
michelin

Michelin Мерач на притисок со светилка + привезок

1,500.00 ден 1,134.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

  • Компактен дизајн.
  • Лед батериска ламба
  • Опсег на мерење:  5-99 PSI, 0.4-6.80 bar, 40-680 kPa, 0.4-6.80 kg/cm2
  • Прецизност:  +/- (1% + 1 LSD)