-30%
michelin

Michelin Дигитална ножна пумпа со единечен барел

2,800.00 ден 1,956.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Спецификации:

  • Дигитален мерач со прецизност +/- 0.1 psi.
  • Мерни едници:PSI, BAR и kPa
  • Моќност до 7bar
  • Ергономска гумена заштитна подлога.
  • Ергономско гумено постоље појачано со челичен рам.
  • Појачано црево од 67cm со повеќе додатоци.
  • Погодна за велосипеди, автомобили, топки и гумени чамци.