-24%
michelin

Michelin дигитален програмабилен компресор за гуми (12v)

4,900.00 ден 3,746.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Висококвалитетен програмабилен дигитален компресор за гуми од брендот Michelin.

Компресорот е идеален за автомобилски и велосипедски гуми.

За 3 минути постигнува 30 PSI.

Компресорот е опремен со лед светло.

 

Спецификации:

  • Работи на стандарден автомобилски приклучок 12v
  • Опција за програмиран режим за работа
  • DPS Digital Power Source Tehnology – USB приклучок
  • Должина на цревото 60cm
  • Има вентил за испуштање на притисок.

Гаранција 1 година