michelin

Michеlin Rainforce традиционален универзален брисач (Повеќе димензии)

254.00 ден454.00 ден

Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Висококвалитетни универзални брисачи од реномираниот бренд Michelin.

Брисачите се прилагодуваат на обликот на вашето ветробранско стакло.

Изработени се од мешавина на графитна гума, со која гарантираат долготрајност и врви перформанси.

Лесни за инсталација и се погодни за сите автомобили.