-23%
xiaomi

Mi Термо Бокал

2,190.00 ден 1,690.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Термо Бокал

  • Моќност: 1800 вати
  • Капацитет: 1,5 Л.
  • Двојната изолација обезбедува ниска температура на куќиштето