-20%
xiaomi

Mi Smart Сензор за Прозори и Врати

990.00 ден 790.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Сензор за Прозори и Врати

  • Опсег: 22 м
  • Време на одговор: 15 ms
  • Траење на батеријата: 2 години
Категорија: