-25%
xiaomi

Mi Smart Сензор за Движење

1,190.00 ден 890.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Сензор за Движење

  • Опсег на фаќање: ≤ 7 m
  • Агол на фаќање: 0170 °
  • Време на одговор: 15 ms
  • Траење на батеријата:  2 години
  • Брза и лесна инсталација: Преземете ја апликацијата Xiaomi Home за IoS и Android
Категорија: