-13%
xiaomi

Mi Robot Vacuum Pro

23,990.00 ден 20,990.00 ден

Бела
Црна
Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Mi Паметна правосмукалка

  • Електричен компас, Жироскоп
  • Апликација за телефон
  • Детекција на движење
  • Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Радар
  • Сензор за ѕид, Сензор за паѓање, Сензор за резервоарот, Сензор за ќош, Сензор за судирање, Сензор за забрзување, Сензор за LDS – Ласерско скенирање на собата
  • Капацитет на резервоарот 550 ml
  • Површина на чистење 180 m²
  • Капацитет на батерија 3200 mAh