-30%

Mi Продолжен Кабел

1,690.00 ден 1,190.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Продолжен Кабел

  • 3 влеза за струја
  • 3 USB(Fast Charge) влеза
  • Должина: 1.4 метра
  • Висока издржливост и огноотпорност
  • Безбедност: Анти-преоптоварување