-19%
xiaomi

Mi Паметни сензори – Сет

6,190.00 ден 4,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Паметни сензори – Сет Интелигентниот комплет од сензори Xiaomi е лесен за поставување во вашиот дом и може да ги поврзува и контролира другите паметни уреди во системот на Xiaomi со помош на апликацијата Mi Home.

  • Kонтролен Мi панел
  • Два Мi сензори за движење,
  • Два Мi сензори за прозори
  • Мi безжичен прекинувач
Категорија: