-17%
xiaomi

Mi Мини Правосмукалка

3,590.00 ден 2,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Мини Правосмукалка

  • филтер: ХЕПА филтер
  • Моќ на вшмукување: 13000Pa
  • Батерија: 30мин.
  • Тежина: 500гр