-25%
xiaomi

Mi Induction апарат за подготовка на ориз

7,990.00 ден 5,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Aпарат за подготовка на ориз

  • Капацитет: 3.0 литри
  • Моќност: 1100W
  • Напојување/ Фрекфенција: 220v ~ 50Hz
  • Паметно готвење
  • WIFI конекција:Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz