-16%
xiaomi

Mi Home Security Camera 360° 1080P

3,190.00 ден 2,690.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Камера

  • Агол на камера: 110°
  • Резолуција: 1080p
  • Работна температура: -10℃ ~ 50℃
  • Конеција: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
  • Meморија: Микро SD Картичка (подржува 16GB -64GB, Класа 10 и поголеми)
  • Уреди кој што ги подджува:Android 4.4 и понов или IOS 9.0 и понов
Категорија: