-13%
xiaomi

Mi Електричен Тротинет M365

29,990.00 ден 25,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Електричен Тротинет

  • Maксимална брзина25km/h
  • Возење на едно полнење: 20-30 km
  • Време на полнење:  5 часа
  • Големина на тркала: 8.5 инчи
Категорија: