-17%
xiaomi

Mi Bluetooth Speaker

3,000.00 ден 2,490.00 ден

Златна
Сина
Црвена
Избриши
⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Mi Bluetooth Звучник

 

  • Тежина: 270gr
  • Bluetooth 4.0
  • Батерија: 1500mAh mAh